Fiberintresse

Upptäck fördelarna och satsa på en framtidssäker teknik. Vid en installation av fiber från Köpings Kabel-TV AB kan vi inte bara erbjuda dig ett fantastiskt kanalutbud med film, sport och dokumentärer i HD-kvalité utan också bredband med en hastighet upp till 100 Mbps i båda riktningarna. Dessutom kan vi erbjuda IP-telefoni till ett lågt pris.

En fiberkabels höga bandbredd och signalsäkerhet tillåter hög tillväxt i takt med ökat krav på uppkoppling och kanalutbud. Ingen vet vilka tjänster människor vill prenumerera på via internet i framtiden. Fiberkabeln ökar med all sannolikhet möjligheterna för dessa. En fiberinstallation ökar också värdet på din fastighet. Det är vad vi kallar framtidssäker infrastruktur! För att göra det enklare för dig att förstå fördelarna med fiber och hela installationsproceduren har vi tagit fram en broschyr som hjälper dig komma igång.

Är du intresserad av en fiberinstallation är du välkommen att höra av dig till oss eller fylla i nedanstående formulär. En intresseanmälan är inte bindande men det är ett bra underlag för vår planering av fortsatt utbyggnad av fiber. Vi påbörjade fiberinstallationerna under 2013 i de områden där flest intresseanmälningar kom in och projektet fortgår fortfarande. Installationerna kommer alltså att ske områdesvis där intresset är som störst, så gå gärna ihop med grannarna och gör en intresseanmälan.

Vad kostar det?

Om du idag är kund hos oss via kabel-tv-nätet betalar du endast en uppgraderingskostnad om 3 995 kr. Om du bor i tätort och området du bor i är förberett för fiber betalar du som helt ny kund endast 7 495 kr för en fiberanslutning.

För- och efternamn: (*)
Ogiltigt namn
Gatunamn/Adress: (*)
Postnummer och ort: (*)
Invalid Input
Telefonnummer: (*)
Invalid Input
E-Postadress: (*)
Ogilitig adress
Har du kabel-TV idag? (*)

Invalid Input

Här finner du en karta över områden som ska installeras med fiber